Image is not available
Image is not available
Steigerwerk VvE-onderhoud
VvE-schilderwerk op hoog niveau
VvE-complexen Amsterdam
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider

Uw partner in VvE-onderhoud

Als Vereniging van Eigenaren bent u verantwoordelijk voor het onderhoud voor alle woningen die onderdeel uitmaken van het complex. Vakkundig binnen- en buitenschilderwerk is daarbij noodzakelijk om de woningen in goede conditie te houden, ook op de langere termijn. Vooral de gevels van uw complex hebben het in ons land door de hoge vochtigheidsgraad en regelmatige regenbuien flink te verduren. Maar voor echt goed onderhoud komt meer kijken dan af en toe een nieuwe verflaag voor het houtwerk.

Kurk en Stroek Vakschilders neemt bij het onderhoud de gevel integraal onder handen. Niet alleen komen deuren en kozijnen weer strak in de verf te staan, bij Kurk en Stroek hebben we een aparte afdeling die gespecialiseerd is in gevelherstel. U kunt daarbij denken aan:

  • Gevelreiniging
  • Herstel van houtrot
  • Optimaliseren van metselwerk
  • Vervangen van steenscheuren
Kurk en Stroek Vakschilders staan garant voor hoogwaardige kwaliteit en zorg voor het complex van uw vereniging. Wilt u meer weten over onze aanpak of bent u geïnteresseerd in een uitgebreide offerte? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.
Schildersbedrijf Kurk en Stroek Schilderwerk
Schildersbedrijf Kurk en Stroek Schilderwerk
Schildersbedrijf Kurk en Stroek Voegwerk
Sluit Menu
Sluit menu