Image is not available
Image is not available
Vakschilders met oog voor detail
Werken met de beste materialen
Uw schilderwerk perfect uitgevoerd
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider

Hoogste kwaliteit schilderwerk voor een concurrerende prijs

Door onze jarenlange ervaring bent u bij schildersbedrijf Kurk en Stroek aan het juiste adres voor alles wat met professioneel schilderwerk en gevelonderhoud te maken heeft.
Niet voor niets staan wij bekend als een van de beste schildersbedrijven in de regio. Onze mensen zijn van alle markten thuis: schilderwerk binnen en buiten, het schilderen van wanden, plafonds, bakstenen muren of pleisterwerk buiten. Maar ook kunnen wij uw trap verven, keuken verven, huis verven, muren verven, plafond verven of uw hele huis schilderen. Alles wat met ons vak te maken heeft, vindt u bij ons onder één dak.

Als u vragen over schilderwerk of gevelonderhoud heeft, beantwoorden wij die natuurlijk graag. Ook geven wij u advies over kleuren en materialen en bieden wij als Sikkens Quality Painter het Sikkens HuisSchilderPlan voor regelmatig meerjarig onderhoud. Wilt u uw pand of woning laten opknappen? Vraag ons naar de mogelijkheden en wij maken een passende offerte.

Kurk en Stroek Schilders werkt alleen met hoogwaardige producten zoals Sigma, Sikkens, Caparol en Boonstoppel. Hierdoor wordt het allerbeste eindresultaat behaald en ziet uw bedrijfspand of woning er weer jaren fantastisch uit.

Schildersbedrijf Kurk en Stroek Schilderwerk
Schildersbedrijf Kurk en Stroek Schilderwerk
Sluit Menu
Sluit menu