Image is not available
Image is not available
Sauzen van wanden en plafond
Slider

Sauzen van wanden en plafonds

Het sauzen van wanden en plafonds is vaak de laatste stap om het interieur van uw woning of bedrijfspand qua schilderwerk te perfectioneren. Met de ontwikkeling van de moderne schildermaterialen kan sauzen tegenwoordig plaatsvinden op bijna elke ondergrond en in de kleur van uw keuze: niet alleen op gipsplaten of stucwerk maar ook hout, steen, beton en glasweefsel lenen zich uitstekend voor deze behandeling. Maar voor het zover is, zorgt Kurk en Stroek Vakschilders er eerst voor dat de wand en het plafond geschikt zijn om gesausd te worden. Daarvoor voeren we de nodige reparaties uit, kitten naden dicht en schuren we zorgvuldig de ondergrond.

Wenst u strakke wanden en een egaal plafond, dan garandeert Kurk en Stroek een prachtig streeploos resultaat waar u nog jaren plezier van heeft. Het kan ook zijn dat uw plafond nog stucwerk met originele ornamenten bevat. Ook die kunnen wij dusdanig sauzen dat ze weer echt in het oog springen en uw interieur naar een hoger niveau tillen.

Voor het sauzen heeft Kurk en Stroek twee technieken in huis: ouderwets rollen of spuiten. Het voordeel van rollen is dat niet de hele woning of bedrijfsruimte hoeft te worden afgeplakt om ongewenst verspreiding van latex te voorkomen. Vooral bij kleinere projecten – een enkele ruimte – is het dan voordeliger om voor rollen in plaats van spuiten te kiezen. Voor de kwaliteit van het schilderwerk maakt het niet uit: bij Kurk en Stroek werken vakmensen uitsluitend met eersteklas materialen voor een volmaakt resultaat.

Schildersbedrijf Kurk en Stroek Airless spuitwerk
Schildersbedrijf Kurk en Stroek Schilderwerk
Sluit Menu
Sluit menu