Image is not available
Image is not available
Strak stucwerk
Plaatsen van projectsteigers
Behangen en afwerken
Gevelreiniging en schoonmaak
Voegers die het vak nog verstaan
Gevelherstel en renovatiewerkzaamheden
Glaszetterswerkzaamheden
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider

Aanvullende diensten

Kurk en Stroek beschikt over een groot netwerk van de beste vaklieden waarmee wij geregeld samenwerken. Daardoor kunnen wij een integraal pakket aanvullende diensten aanbieden die bijdragen aan het professionele onderhoud van uw bedrijfspand of woning. U kunt daarbij denken aan:

 • Stucwerk
 • Steigerwerk
 • Behangwerk
 • Gevelreiniging
 • Voegen en snijvoegen
 • Gevelherstel
 • Glaszetterswerk
 • Houtrotreparatie

Op deze pagina vindt u beknopte informatie over onze aanvullende diensten. Wilt u meer weten over onze aanpak of bent u geïnteresseerd in een uitgebreide offerte? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, wij helpen u graag verder.

Stucwerk

De klanten van Kurk en Stroek zijn niet alleen zeer te spreken over de kwaliteit van ons schilderwerk – een gemiddelde waardering van 8,8 is een prachtig resultaat – ook over ons stucwerk is men erg enthousiast. Wanden en plafonds zien er weer superstrak uit en kunnen verfraaid worden met airless spuitwerk of professioneel behangwerk. Ook voor die diensten kunt u natuurlijk bij Kurk en Stroek terecht.

Steigerwerk

Bij Kurk en Stroek staat de veiligheid van onze medewerkers voorop. Daar letten we extra op als het gaat om de opbouw van steigers. De constructie moet voldoen aan de hoge eisen die wij daaraan stellen. En we controleren ook altijd of volgens die normen wordt gehandeld. Wij informeren u graag over onze manier van werken.

Behangwerk

Of u nu op zoek bent naar decoratief behang voor uw woning of glasvezelbehang voor uw bedrijfspand, in beide gevallen kunnen de allround behangers van Kurk en Stroek u van dienst zijn. Zij adviseren u graag over de beste materialen en kleurstellingen zodat uw woon- en werkomgeving elke dag weer een plek is waar u zich meteen thuis voelt.

Gevelreiniging

Weersinvloeden en luchtverontreiniging hebben een zichtbare impact op het aanzicht van de gevel van uw woning. Dan kan het schilderwerk van deuren en ramen er nog zo mooi ogen, een grauwe gevel valt dan behoorlijk uit de toon. Kurk en Stroek kan de gevelreiniging met speciale apparatuur en deskundig personeel voor u uitvoeren. Zodat de hele gevel van uw woning er weer jarenlang als nieuw uitziet.

Voegen en snijvoegen

Bij Kurk en Stroek kunt u naast het herstellen van het gangbare voegwerk van uw gevel ook terecht voor het meer specialistische werk. Vooral bij de restauratie van oudere panden worden traditionele technieken als de knipvoeg en de snijvoeg gebruikt. Wij hebben de mensen in huis die dat tot in de puntjes beheersen. Om u een indruk te geven van de hoge kwaliteit van ons voegwerk laat wij u graag een aantal voorbeelden zien van projecten die inmiddels zijn afgerond. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende kennismaking.

Gevelherstel

Als de gevel van uw huis is aangetast door houtrot of het steen- of metselwerk vertoont gebreken, dan kan Kurk en Stroek die problemen met een integrale aanpak oplossen. De gehele gevel wordt door ons onderhanden genomen waarbij u kunt denken aan:
 • Gevelreiniging
 • Herstel van houtrot
 • Optimalisteren van metselwerk
 • Vervangen van steenscheuren

Glaszetterswerk

Naast schilder- en behangwerk zijn de medewerkers van Kurk en Stroek ook gespecialiseerd in glaszetterswerk. Niet alleen kunnen wij uw kapotte ruit vervangen maar is het ook mogelijk diverse soorten glas in nieuwe en bestaande deuren en ramen te plaatsen. Daarbij kunt u denken aan:

 • Draadglas
 • Gelaagd glas
 • Voorzetramen
 • Enkelglas
 • Dubbelglas
 • Glas in lood

Om de kwaliteit van isolerend dubbelglas en HR++-beglazing te garanderen, moet de beglazing op de juiste wijze worden geplaatst. In Nederland zijn hier normen voor. Om daaraan te kunnen voldoen is deskundigheid en vakmanschap nodig. Bij Kurk en Stroek bent u daarvoor aan het juiste adres

Heeft u een specifieke vraag over glas zetten of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact op met Kurk en Stroek, wij helpen u graag.

Houtrotreparatie

Als schilders hebben wij regelmatig te maken met houtrot. Houtrot ontstaat door schimmels gecombineerd met een hoog vochtgehalte waardoor het houtoppervlak en de celwanden gaan rotten. Vaak is dat het gevolg van bouwkundige gebreken of achterstallig onderhoud. Houtrot wordt door Kurk en Stroek met vakmanschap aangepakt met als resultaat dat houtrot geen kans meer krijgt en het hout van uw deuren en ramen weer jaren afdoende beschermd is.
Kurk en Stroek beschikt over een vochtmeter waarmee precies de vochtigheid van het hout wordt gemeten om te bepalen of er sprake is van houtrot. Na zorgvuldig de houtrot weggehaald te hebben zorgen wij dat het houtwerk volgens de geldende normen wordt bijgewerkt en afgeschilderd zodat het er weer helemaal netjes uitziet. Vermoedt u dat u houtrot heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.

Stucadoorswerk

Schildersbedrijf Kurk en Stroek Stukadoorswerk

Steigerwerk

Schildersbedrijf Kurk en Stroek Steigerwerk

Behangwerk

Schildersbedrijf Kurk en Stroek Behanger

Gevelreiniging

Schildersbedrijf Kurk en Stroek Gevelreiniging

Voegen en snijvoegen

Schildersbedrijf Kurk en Stroek Voegwerk

Gevelherstel

Schildersbedrijf Kurk en Stroek Steigerwerk

Glaszetterswerk

Schildersbedrijf Kurk en Stroek Glaszetter
Sluit Menu
Sluit menu