Image is not available
Image is not available
Profiteer nu nog van de 6%-regeling
Slider

Verbouwen en herstellen van woningen met de 6%-regeling

Het verbouwen en herstellen van woningen ouder dan twee jaar valt tijdelijk onder het 6%-tarief voor de btw. Dit tarief geldt alleen voor werkzaamheden die worden afgerond voor 1 juli 2015. Onder verbouwings- en herstelwerkzaamheden wordt verstaan: het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning.

Mocht u plannen in die richting hebben, wacht dan niet te lang. De kans bestaat dat het btw-tarief per 1 juli 2015 wordt verhoogd naar 21%, dus dan bent veel duurde uit dan daarvoor. Neem voor meer informatie of voor vragen gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Deze tijdelijke maatregel geldt ook voor:

  • Het ontwerpen en vervaardien van bouwtekeningen door architecten en dergelijke ondernemers als zij ook de renovatie van de woning begeleiden.
  • De arbeidskosten van hoveniers voor het aanleggen en onderhouden van tuinen die behoren bij woningen ouder dan twee jaar.
  • De arbeidskosten van de in opdracht van de opdrachtgever op maat gemaakte goederen die een onderdeel gaan vormen van de woning.

Klantwaardering

Op klantenvertellen.nl kunt u de onafhankelijke ervaringen met Kurk en Stroek lezen van onze klanten.

Schildersbedrijf Kurk en Stroek Klantvertellen
Sluit Menu
Sluit menu